13th Set2022

Alta tecnología travestí ¡Que lo trans sea Ley!

by admin

Exposició de Rubén Antón que presenta, per primera vegada, aquesta col·lecció de retrats vectroials que enalteixen la memòria històrica d’artistes i referents trans.

🗓️ Del 12/09 al 5/10

📍 Carrer Reina Amàlia, 31

Off
07th Jul2022

EXPOSICIÓ: DONES DAKAR

by admin

Projecte de Creu Roja, per l’empoderament i enfortiment de les capacitats productives de les dones organitzades en Grups de Promoció femenina de la Comuna de Gueule Tapée-Fass-Colobane (GTFC) de Dakar.

🗓️ Del 13 al 27 de juliol

📍 Reina Amàlia, 31

Off
16th Jun2022

CUIDEM LA PLAÇA FOLCH I TORRES

by admin

Jornada lúdica amb tallers, activitats. Hi haurà un taller d’estampació de bosses de tela, un taller de planter i una carpa dels desitjos per escriure missatges positius de cura de la plaça, un joc de trencaclosques gegant.  També es faran altres activitats, com una exposició dels Joves del SDI que estan fent el curs de jardineria i horticultura, el grup de Franja que pintarà el compostador, i joves de Collectic fent un programa de ràdio en directe. Simultàniament hi haurà una acció de neteja comunitària amb veïns i veïnes als carrer dels voltant, i hi hauran  camionets de neteja a la plaça per a que els infants els puguin veure d’aprop.

🗓️ 17 DE JUNY, DE 17.30 A 19.30H

📢 Activitat gratuïta

📍 Plaça de Folch i Torres

Off
09th Jun2022

EXPOSICIÓ: TRAJECTÒRIES I MOVIMENTS DE LA IDENTITAT FILIPINA

by admin

Explorant les cultures filipines.
Us convidem a la seva inauguració!
📅 15 de juny, a partir de les 17h.
📢 Es projectaran curtmetratges i es podrà gaudir d’una visita comentada.

Off
23rd Mai2022

DONA MUJER WOMAN

by admin

Exposició collage d’afroreferents femenins, de Montserrat Anguiano i Rubén Antón.
Del 19 de maig al 10 de juny de 2022


Ranavalona III
Off
04th Abr2022

EXPOSICIÓ “GEOGRAFIA DE LA RUMBA CATALANA”

by admin

Del dia 8 d’abril fins al 26 d’abril podeu venir a veure l’exposició “Geografia de la Rumba Catalana” al Casal de Barri del Raval.

A més a més, el dia 20 d’abril a les 18:30h tindrem la xerrada “La història dels gitanos a Catalunya” per part de l’associació Carabutsi/EMUGBA.

Off
09th Mar2022

Exposició “Veïnes del Raval”

by admin

El dia 14/03 a les 18:30 inaugurem l’exposició “Veïnes del Raval”. Una exposició col·laborativa on podrem veure fotografies realitzades durant el taller “Dones del Barri” i obres de la Sociedad Argentina de Collage.

Off
10th Feb2022

EXPOSICIÓ ELS BALCONS DEL RAVAL

by admin

El dijous 17 de febrer a les 18:30 inaugurem l’exposició fotogràfica “Els balcons del Raval” d’Esteve Barandica i Pairet. L’exposició es podrà veure al Casal fins al 3 de març.

“Els balcons del Raval mostren les condicions de vida del veïnat. Esdevenen exigus estenedors, magatzems, espais de trobada o de descans i mostrari de la diversitat d’identitats, de pronunciaments socials o polítics i de la voluntat de millora de l’entorn.”

Off
Pàgines:1234567...18»