13th Oct2021

Borsa d’intercanvi lingüístic

by admin

Què és?

La borsa d’intercanvi lingüístic és una activitat per a fomentar l’aprenentatge de llengües a través de la conversació. No és una classe de llengua, sinó un lloc de quedada informal entre dues persones amb l’objectiu d’ampliar el coneixement lingüístic i cultural, a la vegada que es coneix a gent nova del barri.

Com funciona?

El casal de barri del Raval, posa en contacte a les persones inscrites a la borsa que vulguin quedar per aprendre idiomes. 

Cada persona interessada ofereix conversa en la seva llengua a canvi de conversa en la llengua de la seva parella. D’aquesta manera es genera un intercanvi lingüístic i un aprenentatge comú. Amb la pregunta: Quin idioma parles? Quin idioma vols aprendre? creem la base de dades de persones interessades en  la borsa.

  1. Per a participar s’ha d’omplir aquest FORMULARI .
    O bé aquesta FITXA i enviar-la a dinamitzacio@casaldelraval.cat. D’aquesta manera quedaràs inscrit a la borsa i a la nostra base de dades.
  2. Segons els interessos rebuts, el servei de dinamització assignarà les opcions de parelles lingüístiques.
  3. Des de dinamització del casal ens posarem en contacte amb les persones interessades perquè comencin a realitzar la quedada de manera autònoma.

L’objectiu de l’activitat és que les parelles siguin autònomes i es trobin de manera regular, durant el temps que hagin acordat. Per a realitzar les quedades es poden utilitzar els espais polivalents del Casal de barri del raval.

Per a participar en la borsa d’intercanvi lingüístic s’ha de ser major d’edat.


Off
21st Set2011

escacs per a nens i nenes!

by admin

Tots els dimarts de 18h a 20h al Casal de Barri Folch i Torres!

Cursos per a nens/es des de 4 fins a 12 anys.

Grups oberts i gratuïts!

Apredrem els moviments, a jugar una partida sencera, els principis d’estratègia i tàctica, la notació, els finals, les combiancions i podrem participar en torneigs!

Tot això gaudint d’aquest esport de taula!

Organitzat per La Casa Eslava i l’ Escola d’Escacs Estel  

Amb el suport del Casal de Barri Folch i Torres

Off
26th Jul2011

llibres lliures!

by admin

Si tens llibres aparcats que ja has llegit i els vols compartir, pots venir a deixar-los al punt d’intercanvi del Casal de Barri Folch i Torres.

I si en trobes algun que t’interessa, pots endur-te’l i gaudir de la lectura!

Off
12th Jun2011

posem fil a l’agulla!

by admin

Off