02nd Set2014

Gli Arcani Mitologici II

by admin

Exposició d’Ernani Arria que clou la mostra realitzada el passat mes d’abril sobre el tarot.

Inauguració dimecres 3 de setembre a les 19h

>>Entrada lliure

Ernani Arria reproposa el tarot com una acurada investigació dels titans, monstres i nimfes tot  donant vida a personatges mitològics de la cultura grega i a d’altres menys coneguts, com els de les cultures nòrdiques. El seu repertori pictòric està dominat per la centralitat del color i de la lluminositat del sud d’Itàlia, la seva terra d’origen. La tècnica utilitzada travessa vàries fases, que demostren el seu continu treball d’anàlisi tècnic i compositiu. Creatiu, inspirat i irònic, Ernani Arria cerca àvidament cada ocasió i element per crear imatges poètiques, misterioses i suggestives. A dia d’avui, viu i treballa a Milan.

 

[ Ernani Arria (Sicília, 1973) és un artista polifacètic (pintor, escriptor, poeta i actor) que actualmente és també militar en actiu ]

 

Off

Comments are closed.