24th Oct2019

UN ESCENARI CAP A LA SENSIBILITAT

by admin

Des dels pensaments conduïts des de la sensibilitat, es mostren algunes de les obres més emblemàtiques d’aquest grup de pintors molt singular, tant en el concepte pictòric com per les seves edats i professions. A tots ells els uneix la pintura i la sensibilitat.
Durant la trajectòria de diversos anys de treball, des de la figuració com proposta pictòrica, i experimentant les diverses tècniques pictòriques com l’aquarel·la, l’oli, el pastís i el “dibuix” com a recerca i primer motiu d’expressió que constitueix una de les bases de treball més intenses d’aquest grup.
Esperem que el públic assistent gaudeixi d’aquesta particular exposició col·lectiva integrat per els següents artistes Pilar Barberà, Eric, Rosa María Mesa, Rosa María Anglada, Rosa Maria Montolio i, jo mateixa,
la Silvia G. Armesto.

Off

Comments are closed.