26th Jul2011

tallers de tardor!!

by admin

Ja tenim a punt la programació de tallers de tardor 2011, esperem que sigui atractiva per a tots i totes vosaltres.

Les inscripcions seran del 12 al 23 de setembre.

Bon estiu!

TALLERS>> descarregar la programació en pdf

 • Il•lustració digital amb Photoshop  71.50€ (10 sessions)

El taller està pensat perquè qualsevol persona pugui aprendre aquest programa d’una manera ràpida i fàcil. Farem servir d’una manera pràctica totes les eines bàsiques.

Cada sessió es centrarà en un exercici ideat per a poder obtenir un bon resultat visual. Amb imatges projectades a la paret, tots els alumnes podran seguir l’exercici pas a pas i el realitzaran individualment  al seu ordinador.

Aconseguirem fer imatges de qualitat: retoc fotogràfic, muntatge digital, il•lustració en mapa de bits, collage d’estils diversos, optimització de les fotos personals, etc.

També es practicarà l’ús de les capes, les màscares, els traçats, els modes de color, les paletes, els pinzells, les textures i molts altres processos d’imatge.

Tallerista: Marga Mascaró

Dimarts de 18.30 a 20.30h

 • Dibuix  71.50€ (10 sessions) 

Tothom té la capacitat de dibuixar, és només una qüestió d’aprendre a mirar d’una manera diferent.

Les línies, les formes, els volums són elements que componen el dibuix i  que estan en tot el que ens envolta. Amb aquest curs despertarem i desenvoluparem les nostres habilitats per portar aquests elements al paper i gaudir del dibuix.

Tallerista: Aythami Armas

Dimecres de 11 a 13h

 • Iniciació al dibuix de la figura humana i el retrat 57.20€ (8 sessions)    NOU

Taller orientat a l’estudi i representació de la figura humana i les seves parts, al coneixement de proporcions, línies i moviments, que li donen al cos i al rostre les seves característiques i qualitats que fan aquest camp del dibuix tan atractiu.

Tallerista: Aythami Armas García

Dilluns de 18.30 a 20.30h

 • Decoració amb vinil 71.50€ (10 sessions)

El vinil és una opció ràpida, senzilla i neta per decorar i donar un aire nou als diferents espais de casa teva. Coneixerem les possibilitats i qualitats del vinil per aplicar-lo a la decoració de qualsevol àmbit i a superfície i donar un aire nou al que ens envolta. Recorrerem tots els passos, des de l’esbós, el disseny i el seu vectoritzat fins a la seva aplicació final.

Material a càrrec de l’alumne segons el seu disseny. Màxim 30 euros.

Tallerista: Aythami Armas García

Dimecres de 17 a 19h

 • Patronatge i confecció 71.50€+10€ de material (10 sessions) 

Treballarem a partir d’uns models la construcció de patrons base per a la confecció de peces de vestir. Un cop s’hagin assolit els nivells bàsics, els alumnes podran dissenyar la seva pròpia peça, tallar-la, muntar-la i confeccionar-la.

Tallerista: Cristina Quer

Dimarts de 18.30 a 20.30

 • Iniciació al tast de vins 57.20€ +40€ de material (8 sessions) 

Des del raïm fins al vi, des del camp al celler, un apassionant recorregut pel món propi i suggeridor del vi. Descobrir un món il•limitat de sensacions, aprendre a interpretar-les i catalogar-les. Començant pels conceptes més elementals, fins a endinsar-nos en les sensacions que amaga una copa de vi: colors, aromes i sabors. El tast tècnic com mètode d’anàlisi i coneixement de qualsevol tipus de vi. Cultura general del vi, recorregut per la seva història i geografia. Ens endinsarem en el món de l’enologia a través del tast de 6 vins diferents per sessió.

Tallerista: Javier Gonzáles

Dilluns de 18.30 a 20.30h

 • Taller pràctic de reciclatge artístic per a la llar 71.50€+10€ de material (10 sessions)  NOU

Taller creatiu on podràs reutilitzar la bijuteria, la roba antiga, objectes que tinguis a casa i materials inesperats (com capses de sabates,  llavors i pinyols de fruites, …) . Aprendràs a decorar  amb imaginació i estil, recreant els objectes en peces originals i úniques.

Al llarg del taller s’haurà de portar retalls de roba, jeans, cuir… A la primera sessió caldrà una capsa de cartró amb tapa.

Tallerista: Sasha Slugina

Dilluns d’11 a 13h

 • Taller de fabricació de sabó 71.50€+10€ de material (10 sessions)  NOU

Taller per conèixer els diferents materials amb els que podem elaborar artesanalment sabó. Un taller per aprendre tècniques i processos, per crear de manera natural i respectant el medi ambient, sabó personalitzat per tenir cura de la nostra pell.

Tallerista: Gustavo Melella

Dilluns de 16.30 a 18.30h

 • Taller artístic de papier mache i cartropedra 71.50€+10€ de material (10 sessions)  NOU

10 sessions per aprendre tècniques i materials amb els que podrem crear diferents elements artístics i escenogràfics com màscares, escultures, elements arquitectònics …, imitant diversos materials com la fusta, la pedra, els metalls, el cuir ….

Tallerista: Gustavo Melella

Dilluns de 18.30 a 20.30h

 • Taller Literària 2.0   71.50€ (10 sessions)  NOU

Taller de narració de sessions independents, on explorarem des de “el bloqueig” de l’escriptor (la famosa pàgina en blanc), fins la improvisació. Tocarem diferents tècniques i ens aproparem a influències com el còmic, el cine, sèries, rol, música, diferents autors …  No donarem fórmules magistrals; treballarem eines per escriure i per saber on podem buscar l’aliment per nodrir la narració.

Tallerista: Oliver Bueno

Dimecres d’11 a 13h

 • Taller danimació stop-motion  71.50€+10€ de material (10 sessions)  NOU

Taller introductori als principals aspectes de l’animació stop-motion. Al llarg de les sessions crearem de manera col•lectiva un curtmetratge d’animació. A més de treballar els conceptes teòrics, a cada classe experimentarem amb diferents materials i tècniques.

Qualsevol objecte pot prendre vida i explicar-nos una història!

Tallerista: Cecilia Frachia

Dimecres de 18.30 a 20.30h

 • Taller de luthier de flautes amb materials reciclats  71.50€   (10 sessions)  NOU

En aquest taller aprendrem que molts dels materials de rebuig de la indústria i de la llar poden convertir-se en instruments musicals resistents i d’excel•lent sonoritat. També s’impartiran nocions bàsiques de música i de com tocar alguns dels instruments de vent que crearem.

Tallerista: Feliciano García Zecchin

Dimecres de 16 a 18h

 • Taller de luthier de Theremin  71.50€  (10 sessions)  NOU

Coneixerem un dels instruments més intrigants que hi ha: un instrument electrònic que es toca sense ser tocat, perquè no hi ha contacte físic entre l’artista i l’instrument.

Va ser uns dels primers instruments inventats en què el so es generaria mitjançant circuits electrònics.

En aquest taller construirem entre tots un theremin i coneixerem la seva història, els seus principis bàsics i les diferents tècniques per interpretar efectes sonors i melodies

Tallerista: Jordi Nájera Crispi

Dijous de 18.30 a 20.30h

 • Taller de narrativa gfica (contes il•lustrats, còmics…) 71.50€  (10 sessions)  NOU 

( http://www.felicianogz.com)

Entre paraules i dibuixos.  Contes, còmics, humor, desenvolupament d’idees amb paraules i dibuixos; de l’esbós a la pàgina acabada!

Navegarem per l’inconscient, cercarem i tresors, mirarem, interpretarem, transformarem i crearem.

Emprarem llapis, tinta xina, crayons, aquarel•les, acrílic, bolígraf, fibres, oli, papers i cola, ordinador…tot s’hi val!

Tallerista: Feliciano García Zecchin

Dimecres de 18.30 a 20.30h

 • Taller de Warhammer 71.50€+10€ de material (10 sessions)  NOU

El taller s’estructura al voltant de dues temàtiques. Per una banda, el tema de la pintura de base i en segon lloc, les tècniques per aprendre a donar profunditat mitjançant diferents tècniques com el Dry Brush, Hy-Light i Wash.  Treballarem diferents superfícies com el plàstic, la resina, el plom i altres metalls; així com diversos tipus de figures, tècniques de modelatge, estructures. Aprendrem els secrets i els trucs per aconseguir els efectes desitjats. Tot relacionat amb els  wargames. A la primera sessió caldria portar una miniatura.

Tallerista: Paco Ferrari

Divendres de 18 a 20h

 

 

 

Off

Comments are closed.